Termeni si conditii

În continuare va sunt prezentate conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre www.impotriva-daunatorilor.ro

Aceste conditii se pot modifica oricand, fara o notificare prealabila.

Se recomanda citirea acestor conditii de fiecare data cand accesati acest site !

 

1. Descrierea serviciilor.

Impotriva-daunatorilor.ro este un magazin online de prezentare a ofertei de insecticide, pesticide aparate antidaunatori, antiinsecte, etc. a firmei GALLEON DISTRIBUTION S.R.L.

Aceasta este firma care va va trimite produsele. 

Acest site va ofera posibilitatea de a efectua o comanda online prin intermediul sistemului de cos de cumparaturi si a formularului de comanda. Imaginile produselor afisate pe acest site sunt cu titlu de prezentare.

 

2. Returnarea produselor.

Daca, din diferite motive, nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la primirea coletului si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor." 

Asadar, dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele conditii:

- produsele trebuie sa se afle in ambalajul original si nedeteriorate ;

- produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea ;

- contravaloarea produselor va fi returnata de catre GALLEON DISTRIBUTION in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

 

3. Garantia comerciala .

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

 

4. Garantia de conformitate .

 

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate, care ilustreaza intervalul de timp legal de 24 de luni, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferenta facuta de vanzator/producator. Conform OG21/1992, vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului : certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

 * In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2.

 * Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de timp maxim 20 zile lucratoare.

 

5. Obligatiile utilizatorilor .

 

a) Site-ul impotriva-daunatorilor.ro este proprietatea S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale;

 

b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. si/sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site.

Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

 

6. Prezentarea ofertei .

 

a) Imaginile produselor

Imaginile produselor afisate pe site-ul impotriva-daunatorilor.ro sunt cu titlu de prezentare.

Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea mici diferente.

 

b) Descrierea produsului

Desi echipa impotriva-daunatorilor.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura.

Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe impotriva-daunatorilor.ro si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul.

Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei.

Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul impotriva-daunatorilor.ro

 

7. Absolvirea de raspundere .

CONTINUTUL,SERVICIILE SI MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE PE PRINCIPIUL "ASA CUM SUNT" SAU "ASA CUM SUNT DISPONIBILE". S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. SE ABSOLVA DE ORICE RASPUNDERE, EXPRIMATA DIRECT SAU INDIRECT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT, LA ORICE GARANTIE PRIVIND INFORMATIILE, DATELE, PROCESAREA DATELOR, ACURATETEA INFORMATIILOR. S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SERVICIILE OFERITE VOR FI CONFORME CU DORINTELE DUMNEAVOASTRA, NEINTRERUPTE, LA TIMP SI FARA ERORI, SAU CA ERORILE VOR FI CORECTATE LA TIMP. FIRMA S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. NU POATE FI RASPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI AFLAT PE SITE-UL www.impotriva-daunatorilor.ro, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DIN FOLOSINTA, PIERDERI DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACA S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. A FOST INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. 

 

8. Confidentialitate .

S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului impotriva-daunatorilor.ro

Efectuarea unei comenzi pe acest site presupune furnizarea unor informatii personale, cum ar fi nume, prenume, adresa de email etc.

Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate.

S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

S.C. GALLEON DISTRIBUTION S.R.L. poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci când nu mai doriti sa figurati în baza noastra de date. 

 

9. Dispozitii finale .

Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site.

Aparate impotriva soarecilor,impotriva sobolanilor,impotriva cartitelor,anti pasari,anti cartite, © 2024,  Designed by Santosh Setty