Returnarea produselor

Daca, din diferite motive, nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la primirea coletului si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor." 

Asadar, dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

 

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele conditii:

  • produsele trebuie sa se afle in ambalajul original si nedeteriorate ;
  • produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea ;
  • contravaloarea produselor va fi returnata de catre GALLEON DISTRIBUTION in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Aparate impotriva soarecilor,impotriva sobolanilor,impotriva cartitelor,anti pasari,anti cartite, © 2024,  Designed by Santosh Setty